torstai 30. toukokuuta 2013

Rokin kuulumisia

Roki täytti vuoden 25.5.2013 ja hänestä onkin kasvanut komea koira! Roki on ollut terveenä, mutta narttujen juoksuajat hänellä ottaa koville. Roki on silloin täysin apaattinen ja vain makaa ja huokailee. Ulkona painaa hulluna hajun perässä, tuskin muistaa pissata tai kakata. Tämä kestää aina muutaman päivän. Onneksi ei sentään uikuta eikä ulvo. Ruokakaan ei maistu näinä päivinä. Mietinnässä on kastrointi, mikäli menee vielä tuosta pahemmaksi.

Kuten varmaan aina, meilläkin on jo Rokille muodostunut ns. lempinimiä: Rokettirolli, köllikkä, pöntti, pitkäpoika. Nämä kuvaavat lähinnä Rokin olemusta ja luonnetta. Rokettirolli tulee siitä, kun välillä mennään eikä meinata, köllikkä sitten taas siitä, kun Roki tykkää pötkötellä, pöntti taas on poikamme antama lempinimi, kun Roki on välillä aika pihalla... ja pitkäpoika taas siitä, että Roki on kuonon päästä hännän päähän todella pitkä.

Tässä seuraavaksi vähän kuvia:

Roki odottaa uloslähtöä ja istuu kuin hieno neiti portailla:


Täältä tullaan kesä:

Täytyyhän sitä välillä juoda, että  jaksaa:


Mitäs tuolla tapahtuu:


Rokilla on omintakainen tyyli istua vieläkin toisella lonkallaan:Tässä mä vähän poseeraan:Sitten tuli napsittua runsaasti kuvia Rokin parhaasta kaverista Speedistä ja Rokista leikin tuoksinassa, kun käväisi leikkimässä:


Speedy käväisi uimassakin

 Meidän Roki on toistaiseksi kiertänyt lätäköt kaukaa. Vesisateessa vaikka kastuu, ei haittaa  yhtään, mutta muuten ei oikein vedestä ole välittänyt. Katsotaan nyt tykkääkö uida  vai onko meillä sittenkin Portugalin "kuivakoira" ;)

Nyt odotellaan kutsua 1-vuotistarkastukseen. Ainiin ja kun Roki tykkää möyriä pitkässä heinässä samoin kuin lumessa, niin myös punkinestoaine on laitettu. Toivotaan, että pysyy punkit poissa.

Nähdään taas, wuh.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti