torstai 13. joulukuuta 2012

Joulua odotellessa

Hetki aikaa vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta - nyt taas kuulumisia kuvien kera.

Eilen Rokilla oli mukava päivä; koirakavereita kävi peräti kaksi kylässä. Ensin päivällä naapurin koira Speedy ja illalla Helli-neiti. Voi sitä riemua, kun tuossa meidän pihalla peuhasivat, lumi vaan pöllysi juostessa ja loikkiessa.

Roki rakastaa lunta. Ulkoilun jälkeen kuono on lumessa silmiä myöten ja tassut lumipaakuissa. Karvaa on koitettu leikata lyhyemmäksi, ettei ihan niin kovin paakkuuntuisi lumi kiinni, mutta kun tykkää möyriä hangessa, niin ei edes karvan lyhyys estä sitä. Mitä syvempi hanki, sitä hauskempaa Rokista on siellä nuuskia :)

Tässä kuvia Helli-neidin edellisestä vierailusta  kolme viikkoa sitten. Ensin käytiin leikkimässä ja juoksemassa koirapuistossa. Sen jälkeen ajattelin päästää kaverukset sisään, kun luulin, että pahin into olisi jo laantunut - vielä mitä. Helli-neidillä oli vauhti päällä!


 Sisääntullessa oli eteisessä sopivasti vesikuppi ja siitä otettiin ensin hörpyt


Vähän painia ja ihmettelyä

Sitten tutkitaan Rokin lelukoppa ja sieltähän löytyikin kaikenlaista kivaa. Helli nappasi luun ja Roki perään ihmettelemään, että mitäs sä sillä meinaat tehdä?

Lisää painia, Roki altavastaajana


Aikansa riehuttuaan Eki päätti, että nyt riittää ja nappasi Helli-neidin syliin vähän huilaamaan. Roki siinä sitten ihmeissään, että sehän olis mun paikka:


ja sitten oltiin tyytyväisiä, kun molemmat olivat isännän kainalossa. Helli on kuin vampyyrikoira silmien kiiluessa ;)


Seuraavana päivänä Roki söi kaikki vanhat luunsa, ettei vaan Helli-neiti niitä ainakaan enää saa...

Lopuksi vielä pari kuvaa talven riemusta


Roki on ollut terve, painaa 18,5 kg ja on n. 50 cm korkea (ei ole saatu tarkkaa mittaa, kun ei koskaan pysy paikallaan).

Nyt joulua odottamaan, eiköhän se pukki jotain tuo Rokillekin :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti