perjantai 26. lokakuuta 2012

Ensilumi

Tänään satoi ensilumi! Voi sitä ihmettelyä, että mitäs tämä valkoinen puuteri oikein on. Olimme ulos lähdössä, avasin oven, Roki kurkkasi ovelta ja vetäytyi takaisin - ihmetteli, että mitä kummaa...

No, ihmettely muuttui välittömästi riemuksi. Ensi piti työntää kuono lumeen ja sitten lipoa tätä ihmeainetta :) Lunta tuprutti taivaantäydeltä. Roki nuuski, loikki, pyöri ja hyöri ja yritty napata hiutaleita suuhunsa.

Tällä viikolla tapahtui muutakin - Roki täytti 5 kk ja sen "kunniaksi" käytiin myös ekassa trimmissä. Trimmaajalla on itselläänkin 2 portugeesiurosta, joten osasi oikeat otteet Rokin kanssa. Hieman siinä pöydällä piti uikuttaa ja tepastella, mutta hienosti meni leikkuu, korvakarvojen nyppiminen ja kynsien leikkuu.

Meidän näkemä ensimmäinen hammaskin lähti - saatiin talteen. Kulmahampaat kasvaa niin, että vanha on tulossa ja uusikin vielä kiinni, eiköhän ne pikkuhiljaa irtoa nekin. Terveenä ollaan oltu eikä mitään vahinkoja, onneksi, ole sattunut.

Tässä Roki ennen trimmausta:


trimmauksen jälkeen, tosin lumikuvana:


ja tässä sitten lisää kuvia ensilumen riemusta; koirapuistossa ei ollut kavereita, mutta riitti sitä ihmettelemistä muutenkin. Kotipihassa sai juosta ja nuuskia niin paljon kuin halusi. Harmitti vaan Rokia, kun maa olikin jäässä eikä päässyt enää kaivamalla mielenkiintoiseen tuoksuun kiinni :)

Kaikki ilo loppuu aikanaan ja äiti komensi minut sisälle, pöh:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti